BETONIRANJE

Nakon izvršenih pripremnih radova vrši se betoniranje podne ploče debljina od 6 do 30 centimetara površina do 1500 metara kvadratnih, koliki su i naši dnevni kapaciteti. Betoniranje se vrši betom marke 30, koji sadrži tri frakcije i dodatkom hiperplastifikatora na bazi modifikovanih polikarboksilata koji služi održanju betona u transportu i ima pogodne karakteristike poželjne i pri pumpanju betona.

Ravnanje i vibriranje betonske ploče pri izradi vrši se laserskom tehnologijom “LASER SCREED”. Najnovijim laserskim tehnologijama postiže se maksimalna preciznost i vrši se željena nivelacija laserskom proverom, nekoliko puta u sekundi. Ravnost po standardu (DIN 1822). U slučaju naše nabavke betona, imamo saradnju sa velikim brojem betonskih baza u celoj Srbiji, od kojih, svaka je u obavezi da u laboratorijskim uslovima vrši kontinuranu proveru betona svih njegovih karakteristika (homogenost, ugradljivost, povezanost (kohezivnost), stabilnost (segregacija i izdvajanje vode), prenosivost, pumpabilnost, obradljivost) i gde svaka od njih dnevnom isporukom betona može da prati naše kapacitete. 

Preduzeće Ćosić podovi doo Šabac je specijalizovano za ugradnju svih vrsta industrijskih podova.

Osnovani smo 2017. godine, a naše prisustvo na domaćem tržištu datira još od 2008. godine i osnivanja Samostalno zanatske radnje Ćosić – Pr Slobodan Ćosić Petkovica.